به گزارش جام جم آنلاین، تیم ملی فوتبال ایران در اولین بازی از روز ششم رقابتهای جام جهانی فوتبال با نتیجه ۲ بر صفر از سد ولز گذشت و با سه امتیاز در رده دوم گروه دوم ایستاد.
این اولین باخت ولز در دور گروهی مسابقات جام جهانی در تاریخ این مسابقات و همچنین دومین شکستاش در مجموع ۲ حضورش تا به اینجا بوده است.
اژدهاها در جام جهانی ۱۹۵۸ و در اولین حضور خود در دور گروهی سه تساوی و یک برد به دست آوردند و باختی نداشتند. در جام بیست و دوم هم آنها با آمریکا در گام اول به تساوی بدون گل رضایت دادند. حالا ولی در پنجمین رویارویی، اولین شکست ولز در دور نخست رقم خورد.
آنها در جام جهانی ۵۸ در دور یکچهارم نهایی به دست برزیل حذف شدند. تک گل آن دیدار به وسیله پله زده شد.
حالا پس از ۶۴ سال دومین باخت ولز رقم خورد. این شکست با نتیجه ۲ بر صفر بود. گل رامین رضاییان در دقیقه ۱۰۰ توانست سنگینترین باخت ولز تا به اینجا را رقم بزند.
منبع: ایرنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد